ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ερχόμαστε, άμεσα, κοντά σας και επισκευάζουμε κάθε μερεμέτι εγγυημένα, στην καλύτερη τιμή! 24ωρη εξυπηρέτηση!
/ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Τοποθετηση & Συντηρηση Λεβητων

Ο λέβητας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός συστήματος θέρμανσης πετρελαίου, καθώς είναι εκείνη η συσκευή στην οποία όλη η παραγόμενη θερμότητα από την καύση προσδίδεται στο νερό και το θερμαίνει. Λόγω της σημαντικής αυτής λειτουργίας του, η σωστή επιλογή του παίζει τεράστιο ρόλο όσον αφορά στο επίπεδο θέρμανσης που θα έχουμε, αλλά και στην εξοικονόμηση που μπορούμε να εξασφαλίσουμε.

Ερχόμαστε, άμεσα, κοντά σας και επισκευάζουμε κάθε μερεμέτι εγγυημένα, στην καλύτερη τιμή! 24ωρη εξυπηρέτηση!

Κεντρικη θερμανση στην πολυκατοικια

Σε κάθε περίπτωση, της επιλογής του λέβητα θα πρέπει να προηγείται μελέτη από εξειδικευμένο τεχνικό, προκειμένου να καθοριστεί το απαιτούμενο μέγεθος. Σε καμία περίπτωση ο υπολογισμός δεν πρέπει να βασίζεται σε εμπειρικούς κανόνες. Κάτι τέτοιο, όπως και η υπερδιαστασιολόγηση, μπορεί να οδηγήσει σε άσκοπη κατανάλωση πετρελαίου, με άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην τσέπη του καταναλωτή.

Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί, βεβαίως, στο βαθμό απόδοσης του λέβητα, καθώς ακόμη και μια μικρή διαφορά στο ποσοστό της απόδοσης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποκλίσεις όσον αφορά στη δαπάνη μας για πετρέλαιο.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για τη μελέτη, τοποθέτηση και συντήρηση του λέβητά σας.

ΠΕΛΑΤΕΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ